Otvorena vrata škole, gost Branko Babić

Trebao nam je celi jedan dan da saberemo jučerašnje utiske sa promocije škole. Obradovale su nas sve osnovne škole koje su odgovorile na naš poziv i došle na naša otvorena vrata. Neizmerno se zahvaljujemo svim nastavnicima i učenicima koji su uveličali ovaj dan, a posebno učesnicima u ,,Kvizu znanja“.
Veliku zahvalnost iskazujemo, Branku Babiću, najboljem preduzetniku u 2022. godini i našem nekadašnjem učeniku gimnazije, koji se obratio publici i izjavio da će svim učenicima prvog razreda koji upišu našu školu obezbediti besplatne udžbenike, te stipendije za petnaest najboljih.
Na kraju našeg jučerašnjeg druženja održano je finale kviza, gde su se od devet ekipa plasirale četiri: OŠ ,,Bora Stanković“ iz Karavukova, OŠ ,,Nikola Tesla“ iz Bačkog Brestovca, OŠ ,,Branko Radičević“ i OŠ ,,Miroslav Antić“ iz Odžaka. Kviz je sadržao četrnaest pitanja i sve škole su imale isti broj bodova. Naši mali maturanti su puni znanja, tako da smo takmičenje nastavili sistemom eliminacije, ko prvi pogreši. Na kraju OŠ ,,Miroslav Antić“ je osvojila prvo mesto u Kvizu znanja. Pohvaljujemo naše učenike koji su učestvovali u organizaciji. Zahvaljujemo se svim učesnicima i čestitamo pobednicima.