Sjajno drugo mesto

Završeno je takmičenje „Fimek nagrađuje znanje“. Četrdeset i jedna škola iz Vojvodine je učestvovala a mi smo uzeli visoko drugo mesto. Pored nas finalisti su bile Gimnazija “Žarko Zrenjanin” iz Vrbasa i Srednja stručna škole “Branko Radičević” iz Rume.

Na takmičenje smo se prijavili kao i svake godine. Ove godine u startu su bili prijavljeni učenici Marina Vranješ, Milan Stojković i Bogdan Ilić.

Marina Vranješ, Jovana Nastasović i Milan Stojković

Kako je jedan učenik bio opravdano sprečen da učestvuje u prvom delu takmičenja, aktivirali smo za tu priliku zamenu Jovanu Nastasović koja je zamenila Bogdana Ilića. Ovaj tim se dobro pokazao i odveo nas u polufinale.

Milan Stojković, Marina Vranješ i Bogdan Ilić

U borbi za plasman u finale je nastupao je prvobitno prijavljni tim škole: Marina, Milan i Bogdan.

Sve tri ekipe su se hrabro borile i pokazale zavidno znanje. Nijanse su odlučivale. Samo finale je bilo neizvesno do samog kraja. Jedan netačan odgovor nas je koštao prvog mesta.

Sve pohvale našim učenicima: Jovani Nastasović, Marini Vranješ, Bogdanu Iliću i Milanu Stojkoviću koji su nas dostojanstveno predstavili na ovom takmičenju a pobednicima sve čestitke i lep provod na zasluženom putovanju.

Naši predstavnici su kao drugoplasirani dobili lepe nagrade (knjige, IT opremu, konditorske proizvode, večeru u renomiranom novosadskom restoranu…)