Sajam po meri učenika

Počeo je Sajam nauke u Gimnaziji i ekonomskoj školi ,,Jovan Jovanović Zmaj“ u Odžacima.

Nekoliko godina unazad  Gimnazija i ekonomska škola ,,Jovan Jovanović Zmaj“ organizuje u svojim kabinetima Sajam nauke za maturante osnovnih škola naše opštine. Sajam će ove godine trajati tri dana, od 8 – 10. maja i na njemu će se predstaviti naši učenici sa svojim profesorima: informatike Rankom Stanojević i Danijelom Dimitrijević, hemije Slađanom Andrejević Stević, biologije Milanom Jakšić i Nadom Jovanović, sociologije Milanom Zejakom, psihologije Draganom Ivanović i profesorima ekonomske grupe predmeta Vesnom Ilić, Oliverom Inđić i Suzanom Milešević. Sajmom je koordinisao direktor škole Marija Matović. Trudili su se da na zanimljiv, lako razumljiv i zabavan način približe nauku malim maturantima i pokažu im koliko su oni naučili u svojoj školi  i kako sarađuju sa svojim nastavnicima.

Da li sve teče u najboljem redu, prvog dana Sajma, proverio je  opštinski prosvetni inspektor, Zora Doroslovac.

Danas, 8.05.2018. u poseti su nam bili VIII1 iz OŠ „Miroslav Antić“ iz Odžaka, VIII1 iz OŠ „Ratko Pavlović Ćićko“ iz Ratkova, VIII1 iz OŠ „Bora Stanković“ iz Karavukova, VIII1 iz OŠ „Vuk Karadžić“ iz Deronja i VIII1 iz OŠ „Jožef Atila“ iz Bogojeva.

Na kraju dana učenici su odmerili snage učestvovanjem u kvizu znanju. Prvo mesto i nagradu osvojili su učenici Osnovne škole „Ratko Pavlović Ćićko“ iz Ratkova.Ovom prilikom im čestitamo!